پنج شنبه ٢١ آذر ١٣٩٨

پارسی |English



دوره آموزشی بین المللی "ارزیابی حسی روغن زیتون" در پژوهشگاه استاندارد برگزار شد

دوره آموزشی بین المللی" ارزیابی حسی روغن زیتون " در پژوهشگاه استاندارد با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، در سه مرحله انجام شد.

به گزارش اخبارنوین به نقل از ارزیابی حسی انواع روغن زیتون یکی از آزمون های مهم روغن زیتون می باشد که با هدف طبقه بندی و تعیین شاخص های حسی منفی و مثبت درک شده به وسیله گروهی از ارزیابان منتخب، آموزش دیده و تایید شده با عنوان " گروه ارزیابی حسی" مطابق با استانداردهای شورای بین المللی زیتون (IOC)در سه مرحله مقدماتی، متوسطه و نهایی انجام می شود.

گفتنی است،  وزارت جهاد کشاورزی، نماینده شورای بین المللی زیتون در کشور ایران است که با همکاری پژوهشگاه استاندارد اجرای این دوره آموزشی را به عهده داشتند.

دوره آموزشی مقدماتی از تاریخ 25 تا  27 آبان ماه در پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی برگزار شد و افراد پذیرفته شده در دوره مقدماتی برای شرکت در دوره آموزشی متوسطه معرفی شدند. دوره آموزشی متوسطه و نهایی در مرکز تحقیقات زیتون رودبار برگزار شد و پس از بررسی نتایج آزمون های انجام شده توسط شورای بین المللی زیتون، پذیرفته شدگان نهایی به عنوان "ارزیابان حسی روغن زیتون" معرفی خواهند شد.

نسخه چاپي    ارسال به دوست

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




 

 

کلیه حقوق نزد پایگاه خبری اخبار نوین محفوظ
می باشد.